Nota d’agraïment

Des de l’AFA de l’IES Sant Marçal volem donar les gràcies a totes les famílies que varen fer possible el mercadet de llibres de segona mà, que s’ha fet aquesta setmana. Esteim contents amb la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa i això ens encoratja tornar-ho a organitzar per a l’any vinent.

Lamentam que no totes les famílies que van aportar els seus llibres, després varen poder comprar-ne, però esteim segurs que amb la col·laboració de tothom el pròxim curs anirà millor.

A les famílies que varen quedar sense poder comprar els llibres, dir-vos que de cara final d’agost es procedirà a la venda per part de la distribuïdora Rotger. Els pròxims dies donarem més informació al respecte.

Junta de l’AFA de l’IES Sant Marçal

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *