Comiat d’alguns membres de la junta

Hola famílies:

Com sabeu, fa uns dies, es va renovar la junta de l’AMIPA de l’IES. Els ja exmembres Salvador Roca, Catalina Mascaró i M. Carmen León han deixat el seu càrrec després de molts d’anys de dedicació a l’associació.

Durant els últims anys han dedicat hores del seu temps de manera altruista i desinteressada per intentar millorar l’educació dels nostres fills i filles. Ho han fet compartint converses, esforços, rialles i també alguna desil·lusió. Això no obstant, ho han fet amb tota la força i les ganes del món. Ara marxen amb la tranquil·litat de deixar l’associació en bones mans.

Des d’aquí només podem agrair-los la feina feta i el bon tarannà que han mostrat sempre.

Molta sort en tot el que feu.

Junta de l’AMIPA IES Sant Marçal

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *