Eleccions al Consell Escolar

El Consell Escolar és el màxim òrgan de participació democràtica de la comunitat educativa: docents, alumnes, famílies, personal no docent i representant municipal. La participació de les famílies en aquest òrgan és molt important, ja què amb la nova Llei d’Educació (LOMLOE 2020), s’han recuperat competències com la d’aprovar i avaluar projectes i normes. Per tant, podrà exercir les funcions com a òrgan de control dels centres.

Els membre elegits al Consell Escolar tenen una vigència de 4 anys i el centre realitza eleccions cada 2 anys per renovar-ne la meitat. El nostre centre disposa d’un total de 3 representants de les families: 2 persones elegides en les eleccions i 1 representant de l’AMIPA. Per tant, haurà de sortir un nou representant de les families.

Podeu veure més informació a la web del centre: eleccions consell escolar IES Sant Marçal on s’inclou el calendari de tot el procés:

A la web del servei de comunitat educativa i de la Federació d’Associacions de Famílies d’Alumnes (FAPA) hi ha més informació sobre tot el procés.

Si teniu dubtes podeu demanar-nos més informació o contactar amb el centre

Us animam a participar directament amb la formació dels nostres fills i filles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *