Venda de llibres del curs 2021-22

L’AMIPA organitza amb la Distribuidora Rotger un dia per poder fer la venda de llibres de text. Aquest serà el divendres 3 de setembre de 16–20 h al pati de l’IES Sant Marçal (davall la porxada).

Si sou socis us beneficiareu del 15% de descompte a la compra de llibres i també us regalarem l’agenda escolar. Per poder gaudir dels descomptes és imprescindible haver fet el pagament de la quota. La quota anual per família és de 20 € i podeu fer el pagament al següent compte corrent de BANKIA S.A. ES04 2038 3417 6660 0008 9536, especificant els llinatges de la família i el concepte.

A la nostra web teniu la informació per associar-vos

A la web del centre podeu trobar la informació referent als llibres de text i material escolar necessari per el curs 2021-22 i també sobre les llicències digitals, que és gestionaran a l’inici del curs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *